Blogg

Hem → Blogg

Träffa oss på LT 2018

Träffa oss på Learning Technologies & Learning Conference 2018 i London den 31/1-1/2.

Traditonsenligt tar vi tempen på eLearning Europa under ett par dagar i månadsskiftet januari februari. Kom och träffa oss på Olympia och prata innovation, produkter och framtid.

För mer information besök http://www.learningtechnologies.co.uk/

Windows 10 & Office 2016

Nu finns eMedarbetarens kompetenssäkringsmoduller för Microsoft Windows 10 och Office 2016 tillgängliga! De dynamsika eMedarbetaren-modulerna Windows 10, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote och Skype för företag finns liksom ett antal fristående ämnesutbildningar.

Kotakta salj@evalve.se för mer information och demo!

UNIKOM-kommuner väljer eMedarbetaren

De Unikom-anslutna kommunerna Hässleholm och Östra Göinge har teckanat ramavtal för eMedarbetaren-leverans till samtliga kommunanställda. Utrullning planeras till våren 2015 och 2016.

Vi ser fram emot ett långsiktigt och nära samarbete.

Office Online (365)

Nu finns eMedarbetarens kompetenssäkringsmoduller för Microsoft Office Online uppdaterade och tillgängliga! De dynamsika eMedarbetaren-modulerna Word Online, Excel Online, PowerPoint Online, Outlook Online samt OneDrive finns liksom ett antal fristående ämnesutbildningar.

Kotakta salj@evalve.se för mer information och demo!

Kompetenssäkring i samband med förändringsprojekt

Välkomna att lyssna på vårt och Dataföreningens KeyNote, Kompetenssäkring i samband med förändringsprojekt på eFörvaltningsdagarna 2014.

Torsdag den 9 oktober klockan 12.00 talar vi i Plenum på Nacka standmässan.

Kompetenssäkring i förändringsprojekt
En väl fungerande IT-infrastruktur är idag ett krav för att de flesta organisationer ska fungera. Det ställs allt större krav på tillgänglighet, säkerhet och användbarhet. Plattformar uppdateras och nya system införs regelbundet. När förändringarna är centrala och berör stora användargrupper ställer det också stora krav på både tydlig information och effektiv utbildning. Hur kan man snabbt och effektivt identifiera behoven och säkerställa kompetensen innan införandet? Svante Lundqvist, Dataföreningen och Johan Wikström, VD, Evalve.

För mer information och fullständigt seminarieprogram, besök eforvaltningsdagarna.se

Borås Stad blir eMedarbetare

I samband med den omfattande utrullningen av Borås Stads nya IT-plattform med det senaste från Microsoft satsar Borås Stad på kompetenssäkringen eMedarbetaren.

Tillsammans med Cornerstone kommer vi att säkerställa att stadens medarbetare behärskar Windows 8.1 upd1 och Office 2013 inför mjukvaru-uppdateringen.

Vi ser fram emot ett långsiktigt och nära samarbete.

Microsoft OneNote 2013

Vi är glada att annonsera att vi nu tillgängliggjort kompetenssäkringen Microsoft OneNote 2013.

En efterlängtad lansering som vi vet att många av våra kunder sett fram emot. OneNote finns både som eMedarbetaren-modul och fristående kompetenssäkring.

För mer information, kontakta salj@emedarbetaren.se

Skövde kommun väljer eMedarbetaren

Vi är glada att Skövde kommun erbjuder alla anställda inom omsorgen kompetenssäkring i form av eMedarbetaren. Vi ser fram emot ett nära samarbete med kommunen.

Utvecklat samarbete med Cornerstone

Evalve utvecklar sitt samarbete med Cornerstone. Kompetenssäkringen eMedarbetaren blir nu en produkt i Cornerstones portfölj.

Läs mer här

Hultsfreds kommun breddsatsar på eMedarbetaren

Hultsfreds kommun gör en breddsatsning på kompetenssäkring eMedarbetaren i samband med att kommunen inför Windows 7 och Office 2010.

Vi hälsar kommunen välkommen och önskar dem lycka till.

Vi välkomnar Alvesta kommun

I samband med övergång till Microsoft Outlook och OWA satsar Alvesta kommun brett på IT-kompetenssäkringen eMedarbetaren. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med många certifierade eMedarbetare.

Kompetenssäkring inom Microsoft Office 2013

Nu finns eMedarbetarens kompetenssäkringsmoduller för Microsoft Office 2013 tillgängliga! De dynamsika eMedarbetaren-modulerna Word, Excel, PowerPoint, Outlook och Lync 2013 finns liksom ett antal fristående ämnesutbildningar.

Kotakta salj@evalve.se för mer information och demo!

Arboga kommun breddsatsar på eMedarbetaren

Arboga kommun satsar på eMedarbetaren bland alla kommunanställda i samband med införandet av Microsoft Office 2013. Vi ser fram emot ett nära samarbete med många nya certifierade eMedarbetare.

eMedarbetaren populär i samband med förändringsprojekt

Många av våra kunder tycker att kompetenssäkringen eMedarbetaren passar extra bra när det är dags att rulla ut ny IT-miljö. Man framhåller ofta eMedarbetarens unika förmåga att praktiskt mäta och höja kunskapsnivån redan innan ett nytt system är på plats. Tack vare detta kan användarna vara väl förberedda och snabbt komma igång med sin nya miljö.

De vanligaste förändringarna just nu är övergången från Windows XP till Windows 7/8, samt från Microsoft Office 2003/2007 till 2010/2013. En annan trend är att man lägger allt större vikt på kommunikations- och samarbetsverktyg som t.ex. Microsoft Outlook och Lync.

Halmstads kommun har valt att satsa brett på eMedarbetaren för att stärka den generella IT-kompetensen hos sina ca 7 800 medarbetare. Det första steget var att erbjuda medarbetarna stöd i samband med bytet från Lotus Notes till Microsoft Outlook 2010.

”Det har varit ett mycket uppskattat inslag hos våra medarbetare att man har kunnat bekanta sig med det nya e-postsystemet och lära sig grunderna redan innan vi rullade ut det” säger Carl Westman, Utvecklingsstrateg inom IT i Halmstads kommun. ”Vi räknar med att startsträckan för många medarbetare minskat tack vare eMedarbetaren med dess möjlighet att både mäta förkunskaper och sedan få en individanpassad utbildning. Alltihop i en simulerad och mycket verklighetstrogen miljö”.

Två nya kommuner satsar brett på eMedarbetaren

Partille Kommun och Håbo Kommun har båda bestämt sig för att ta steget från pilot till bred satsning på eMedarbetaren. Detta är självklart något vi är mycket glada för. Vi ser fram emot ett nära samarbete med många nya certifierade eMedarbetare inom de båda kommunerna.

Kriminalvården förlänger avtalet med eMedborgaren

Kriminalvården har fattat beslut att för tredje året förlänga avtalet gällande eMedborgarutbildning och certifiering till klienterna.

eMedborgaren är ett samhällsprojekt som Dataföreningen initierat för att höja utbildningsnivån när det gäller att använda elektroniska kanaler för olika tjänster i samhället.

eMedarbetaren till final i Swedish Learning Awards 2013

Succén för eMedarbetaren fortsätter! Nu har produktionen i hård konkurrens med 106 bidrag kvalificerat sig till final i Swedish Learning Awards 2013 i kategorin ”Bästa Standardproduktion”. eMedarbetaren är en dynamisk IT-kompetenssäkringslösning från DF Certifiering AB och Evalve AB som säkerställer IT-kompetenser med fokus på produktivitet, kommunikation och samarbete på arbetsplatsen.

Träffa oss på Kommits

Den 23-25 april kan ni träffa oss på Kommits i Örebro. Vi kommer att visa upp våra IT-kompetenslösningar samt berätta vad några av våra kunder gjort. Kom förbi vår monter och snacka så får du samtidigt chansen att vinna en eMedarbetaren-säkring.

Stor kompetenssatsning på såväl medarbetare och medborgare i Halmstad

I slutet av mars blev Halmstads kommun först i landet med att börja erbjuda sina invånare att utbilda sig till eMedborgare. Nu har man även kommit igång med eMedarbetaren, en IT-kompetenssäkring för samtliga 7 800 medarbetare i kommunen. Därmed blir de även första kommun att satsa på kombinationen eMedarbetaren och eMedborgaren.

Anledningen till att Halmstads kommun valt att satsa brett på IT-kompetens är att en allt större del av interaktionen mellan kommunen och medborgarna idag sker via nätet, en utveckling som väntas fortsätta. Satsningen är en del i ett stort e-förvaltningsprojekt som sträcker sig över fyra år.

Läs mer